Royal Heart cejlonski crni Richard čaj sa svežim bergamotom 50g

599,99 рсд

SKU: 4620015851624 Category:

Description

Čaj Royal Heart, brenda Richard, osvaja na prvi pogled svojom šarmantnom poklon kutijom u obliku srca. Ovaj provereni bestseler očaraće vas delikatnim notama cvetova i vanile. Napravljen od listova cejlonskog crnog čaja, kore pomorandže, bergamota i latica ruže, pruža neodoljivu kombinaciju ukusa i mirisa koja će vas osvojiti svojom harmonijom.
Richard Tea je izvanredno spojena paleta crnih, zelenih i biljnih čajeva, svaki pažljivo pripremljen u tradicionalnom engleskom stilu, izdvajajući se svojim jedinstvenim ukusom i ekskluzivnim aromama. Čaj prolazi kroz višeslojni proces pripreme, od pažljivog odabira listova do samog pripremanja. Vešti majstori stvaraju proizvode u skladu s klasičnim receptima kraljevske dvorane, pružajući izvanredno iskustvo engleskog čaja koje ispunjava najviše svetske standarde kvaliteta.
Ono što ovaj čaj čini posebnim su izuzetna aroma i ukus, nastali spojem tajanstvene note ceylon crnog čaja sa svežim bergamotom. Delikatni cvetni i vanila tonovi upotpunjuju ukus, pružajući jedinstveno iskustvo svakom ljubitelju čaja. Sa sastojcima kao što su ceylon crni čaj, kora narandže, bergamot i krem arome, kao i latica ruže, Royal Heart će očarati nepca poznavaoca i ljubitelja čajeva.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Royal Heart cejlonski crni Richard čaj sa svežim bergamotom 50g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *