Satura organski čaj od 100% lista matičnjaka

308,88 рсд

SKU: 8607000324826 Category:

Description

Satura čaj od matičnjaka je napravljen od 100% lista matičnjaka, koji potiče iz organske proizvodnje. Dolazi u biorazgradivoj kesici i koristi se za uklanjanje problema sa varenjem i poremećaja izazvanih stresom. Ublažava zubobolje, migrene i menstrualne tegobe. Aktivni sastojci ovog lista matičnjaka deluju blago i umirujuće.
Satura je spoj zdravog i prirodnog, a njena misija je proizvodnja lekovitog bilja koje je retko kako kod nas tako i u svetu. Ova organska proizvodnja obuhvata mentu, matičnjak, kamilicu i timijan, sa sedištem u severnom Banatu, poznatom po visokokvalitetnom lekovitom bilju. Satura se temelji na organskim principima, bez upotrebe pesticida i hemijskih sastava, pružajući prirodno i zdravo rešenje.
Ono što ovaj čaj čini posebnim jeste njegova čista i organska formulacija, bez dodataka ili veštačkih sastojaka. Može biti dragocen dodatak svakodnevnom ritualu opuštanja i brige o zdravlju, pružajući prirodnu podršku mentalnom i fizičkom blagostanju. Njegova biorazgradiva kesica čini ga ekološki odgovornim izborom.

Additional information

Weight 0,02 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Satura organski čaj od 100% lista matičnjaka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *