Aromatični organski čaj od mente Satura

308,88 рсд

SKU: 8607000324819 Category:

Description

Satura čaj od mente se ističe svojom kvalitetnom i prirodnom formulacijom. Pravi se isključivo od cvetova kamilice, u potpunosti organskog porekla. Svaka kesica u kojoj dolazi ovaj čaj je biorazgradiva, čime se dodatno doprinosi očuvanju prirode.
Satura je spoj zdravog i prirodnog, a njena misija je proizvodnja lekovitog bilja koje je retko kako kod nas tako i u svetu. Ova organska proizvodnja obuhvata mentu, matičnjak, kamilicu i timijan, sa sedištem u severnom Banatu, poznatom po visokokvalitetnom lekovitom bilju. Satura se temelji na organskim principima, bez upotrebe pesticida i hemijskih sastava, pružajući prirodno i zdravo rešenje.
Ukus i aromatičan miris mente pružaju osvežavajuće iskustvo, a istovremeno pomažu u ublažavanju stomačnih tegoba, nadutosti, i problema sa varenjem. Ovaj čaj može poslužiti kao blago sredstvo za umirenje i opuštanje. Posebno se preporučuje za inhalaciju kod infekcija izazvanih zapaljenjem respiratornog trakta, što ga čini ne samo ukusnim, već i lekovitim napitkom za svakodnevnu upotrebu.

Additional information

Weight 0,02 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aromatični organski čaj od mente Satura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *