Maslinovo ulje sa ukusom crnih tartufa bez glutena Tartufi SR

1.204,88 рсд

SKU: 8606108717226 Category:

Description

Maslinovo ulje sa ukusom crnog tartufa brenda Tartufi SR je višenamenski proizvod pogodan za različite vrste jela. Njegov blaži ukus i miris u poređenju s uljem sa ukusom belog tartufa čini ga idealnim izborom za one koji preferiraju suptilnije arome. Dodaje bogatstvo ukusa pastama, mesnim jelima, salatama i mnogim drugim specijalitetima. Sa samo nekoliko kapi ovog ulja, svako jelo dobija dodatnu dimenziju ukusa i luksuzni šarm.
Tartufi SR je porodična firma koja se uspešno bavi sakupljanjem, prodajom i izvozom tartufa, kao i proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda sa tartufima. Sa ISO 22 000 i HACCP sertifikatom, brend garantuje zdravstvenu ispravnost u proizvoda skladu sa evropskim standardima. Obučeni tartufari i psi obilaze terene širom Srbije, pronalazeći tartufe u šumama kako bi obezbedili najkvalitetnije sastojke. Zahvaljujući svojoj posvećenosti kvalitetu, Tartufi SR snabdevaju veliki broj hotela i restorana.
Tartufi SR maslinovo ulje posebnim čini njegova veganska, posna i GMO-free formula, bez aditiva, konzervansa i glutena, čime odgovara širokom spektru dijetetskih potreba i preferencija. Sa niskim kalorijskim sadržajem, savršen je dodatak svakodnevnoj ishrani bez brige o prekomernom unosu kalorija. Dostupno u praktičnim pakovanjima od 250ml i 100ml, ovo ulje je neophodan dodatak svakoj kuhinji koja ceni kvalitetne sastojke i izuzetan ukus.

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maslinovo ulje sa ukusom crnih tartufa bez glutena Tartufi SR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *