Premium čokolada Ruby sa pistaćima i liofilizovanim voćem 350g Reel

690,00 рсд

SKU: 8606108574790 Category:

Description

Ruby je čokolada iz Reel asortimana koja će vas osvojiti jedinstvenom kombinacijom ukusa i boja. Ova prirodna roze čokolada donosi potpuno novi doživljaj slatkog zadovoljstva, bez dodatnih poboljšivača. Sa liofilizovanim voćem i pistaćima, nudi ne samo izvanrednu kiselkasto-voćnu notu, već i senzualno meku teksturu.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što Ruby Reel izdvaja iz mase je izuzetna paleta ukusa. Kombinacija liofilizovane maline, jagode i pistaća stvara raskoš različitih aroma i tekstura. Slatkoća i kiselkasti tonovi voća savršeno se uklapaju sa bogatim i hrskavim pistaćima. Dolazi u elegantnom providnom pakovanju koje naglašava jedinstvenu roze boju, zbog čega je idealan izbor za sve ljubitelje autentične, ručno rađene čokolade.

Additional information

Weight 0,115 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premium čokolada Ruby sa pistaćima i liofilizovanim voćem 350g Reel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *