Mini Choco Tube Gift Box Eugen crna čokolada bez dodatog šećera 200g

1.799,00 рсд

SKU: 8606106306774 Category:

Description

Mini choco tube gift box je neodoljiva poslastica za sve ljubitelje crne čokolade. Ovaj ukusni proizvod dolazi u elegantnom pakovanju od kaširanog kartona zlatne boje i sadrži dva ovalna pakovanja. Teži 200g i dolazi bez dodatnog šećera, što je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u čarima čokolade bez griže savesti.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Mini choco tube gift box izdvaja se neodoljivim spojem crne čokolade obogaćene ukusima maline i borovnice. Ova kombinacija pruža posebno zadovoljstvo nepcima, stvarajući savršenu ravnotežu između gorčine čokolade i svežine voćnih nota. Sa ukupnom težinom od 200g i luksuznom ambalažom, savršen je poklon za one koji cene eleganciju i raskoš ukusa.

Additional information

Weight 200 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini Choco Tube Gift Box Eugen crna čokolada bez dodatog šećera 200g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *