White Chocolate Tube set voćnih i orašastih čokolada 300g Eugen

1.799,00 рсд

SKU: 8606106306347 Category:

Description

White Chocolate Tube je luksuzni proizvod koji će zadovoljiti sve vaše čokoladne želje. Dolazi u elegantnom belom ovalnom pakovanju sa zlatnim metalnim poklopcem i dnom, ukrašenim satenskom mašnom. Unutar kutije, pronaći ćete tri različite vrste čokolada, svaka sa svojim posebnim ukusom maline, lešnika, ruma i narandže. Savršen je pratilac svih svečanih prilika.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što White Chocolate Tube čini posebnim je spoj izvanrednih ukusa i luksuznog pakovanja. Svaka čokolada u setu je pažljivo pripremljena sa visokokvalitetnim sastojcima i daje vam neodoljivu kombinaciju slatkoće i bogatstva ukusa. Zahvaljujući različitim ukusima, ovo pakovanje Eugen čokolada je savršen spoj elegancije i gastronomske uživancije koji će ostaviti snažan utisak na sve ljubitelje čokolade.

Additional information

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Chocolate Tube set voćnih i orašastih čokolada 300g Eugen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *