Quet Cuvee Limited Edition ekskluzivno nefiltrirano crveno vino 0.75l

1.579,50 рсд

SKU: 8606104344104 Category:

Description

Quet Cuvee Limited Edition je vino koje se ističe svojom ekskluzivnošću i kvalitetom. Ova bočica od 0.75 litara čuva tajnu tamno crvene boje koja osvaja na prvi pogled. U svakom gutljaju ovog vina otkrivate duboku kompleksnost i izražene arome šljive, trešnje i višnje. Njegova izuzetna paleta ukusa čini ga savršenim izborom za sve ljubitelje vina koji traže nešto posebno.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Ono što Quet Cuvee Limited Edition čini posebnim je autentičnost i prirodni karakter. Nefiltrirano vino zadržava sve esencijalne elemente i donosi istinski karakter vina, prenoseći duh lokalnog teroara u svaki gutljaj. Prisustvo prirodnog taloga u boci nije samo estetski detalj, već ima pozitivan uticaj na proces sazrevanja vina, dodajući mu dubinu i složenost koju nećete naći u drugim vinima. Quet Cuvee Limited Edition je pravo vinsko remek-delo koje će vas očarati svojom jedinstvenošću i neodoljivim ukusom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quet Cuvee Limited Edition ekskluzivno nefiltrirano crveno vino 0.75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *