Premier Čokoladno srce sa kakao kuglicama i žitaricama 110g

849,90 рсд

SKU: 8606016823989 Category:

Description

Dekorativno srce mlečna čokolada brenda Premier donosi bogatstvo ukusa u svakom zalogaju. Sadrži čokoladirane kuglice od žitarica i autentično kakao zrno. Težine 110g, čini se kao savršena porcija za uživanje ili deljenje s dragim osobama. Prepoznatljivog je ukusa i dizajnirana da oduševi i najzahtevnije ljubitelje slatkiša.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Dekorativno srce izdvaja od drugih čokoladnih proizvoda je elegantno providno pakovanje koje odmah privlači pažnju. Ne samo što ističe vizuelnu lepotu proizvoda, već i naglašava kvalitet i pažnju koju brend Premier ulaže u svaki detalj. Kombinacija čokoladiranih kuglica od žitarica i kakao zrna čini ovu čokoladu jedinstvenom delicijom.

Additional information

Weight 0,11 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premier Čokoladno srce sa kakao kuglicama i žitaricama 110g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *