Najlepše želje kremasta mlečna čokolada sa keksom 250g Štark

359,99 рсд

SKU: 8600939346136 Category:

Description

Najlepše želje čokolada sa keksom je ukusna poslastica koja će vas oduševiti neodoljivom kombinacijom kremaste teksture i hrskavosti. Teži 250 grama i obiluje komadićima hrskavog keksa koji se savršeno sljubljuju s finom mlečnom čokoladom. Savršen je izbor za deljenje sa porodicom i prijateljima ili kao poklon za posebne prilike.
Štark je ugledna kompanija s više od sedam decenija tradicije u proizvodnji i distribuciji slatkih i slanih grickalica te raznih konditorskih proizvoda. Poznat je po brendovima kao što su Najlepše želje, Smoki, Menaž i Prima, koji su omiljeni među potrošačima na Balkanu. Koren njihove priče datira još iz 1931. godine, kada je Jevrejsko akcionarsko društvo osnovalo prvu parnu pekaru “Soko” za proizvodnju hleba i peciva, a koja je integracijom, dve decenije kasnije, prerasla u fabriku keksa, čokolade i bombona pod imenom “Soko-Nada Štark”. Ova bogata istorija čini Štark ne samo liderom u industriji, već i važnim delom kulturne i prehrambene baštine naše zemlje.
Ono što čini Najlepše želje čokoladu sa komadićima keksa posebnom je njen jedinstveni spoj ukusa i tekstura. Dok uživate u kremastoj čokoladi, osetićete hrskave komadiće keksa koji pružaju iznenađujuću dimenziju svakom zalogaju. Ova čokolada je savršena ravnoteža slatkoće i hrskavosti, čineći je nezaboravnom poslasticom za sve prilike.

Additional information

Weight 0,25 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Najlepše želje kremasta mlečna čokolada sa keksom 250g Štark”

Your email address will not be published. Required fields are marked *