Grand Aroma srednje pržena kafa sa aromom muškatnog oraščića 250g

349,99 рсд

SKU: 8600103056380 Category:

Description

Grand Aroma je rezultat pažljivo odabranih zrna srednje do jače upržene kafe, što joj daje jedinstvenu senzualno aromatičnu notu. Kombinacija slatkastih tonova pečenog lešnika i muškatnog oraščića, uz osvežavajuću aromu jabuke u pozadini, pruža jedinstveno iskustvo za čulo mirisa i ukusa. Grand Aroma je kafa koja će vam pružiti pravi užitak u svakom gutljaju.
Grand je sinonim za kvalitet u svetu domaće kafe. Ovaj brend se ističe ne samo po izvanrednom kvalitetu asortimana, već i po posvećenosti održivosti i odgovornom poslovanju. Grand neprestano radi na unapređenju svojih proizvoda i pružanju vrhunskog iskustva svim svojim potrošačima, te je često omiljeni izbor barista.
Ono što Grand Aromu čini posebnom je savršen spoj ukusa. Slatke i voćne note ovog napitka savršeno se slažu s hrskavim, kremastim kolačem od jagode ili višanja. Ova kafa nije samo običan jutarnji napitak, već prava poslastica za vaše nepce. Sposobnost da se uklopi s različitim desertima čini je idealnim izborom za sve ljubitelje kafe koji žele nešto više od običnog ispijanja kafe.

Additional information

Weight 0,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grand Aroma srednje pržena kafa sa aromom muškatnog oraščića 250g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *