Malibu rum s prirodnim ukusom kokosa 0.7l Pernod Ricard

1.990,00 рсд

SKU: 8410024700015 Category:

Description

Malibu je najprodavaniji rum na svetu, poznat po jedinstvenoj kombinaciji ukusa i kvaliteta. Odlikuje se prirodnim ukusom kokosa koji mu daje bogat i kremast karakter. S obzirom na ugodan i egzotičan profil ukusa, prijatnu slatkost i osvežavajuće tonovi kokosa, Malibu rum je omiljen među ljubiteljima koktela širom sveta. Neizostavan je sastojak čuvene Pina Colade.
Destilerija Pernod Ricard je jedna od najpoznatijih i najuglednijih destilerija na svetu. Asortiman obuhvata širok spektar poznatih brendova, uključujući viski, konjak, votku i likere, a svaki proizvod nosi pečat vrhunskog majstorstva i pažljivog izbora sirovina. Destilerija Pernod Ricard se ponosi svojim angažmanom prema održivosti i društvenoj odgovornosti, te se trudi da njihova proizvodnja bude ekološki prihvatljiva i da doprinese dobrobiti zajednica u kojima posluje.
Ono što Malibu Rum čini posebnim je njegova neodoljiva aroma kokosa, koja donosi dašak tropskih predela u svaki koktel. Sa 21% alkohola, ovaj rum je savršen za pravljenje klasičnih koktela poput Pina Colade, gde kokosova aroma dolazi do izražaja i stvara nezaboravno iskustvo. Bez obzira da li ga mešate sa voćnim sokovima ili koristite kao osnovu za različite koktele, Malibu Rum će vas osvojiti svojim jedinstvenim ukusom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Malibu rum s prirodnim ukusom kokosa 0.7l Pernod Ricard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *