Milka Choco Dessert Raspberry čoko biskvit sa želeom od maline 147g

139,99 рсд

SKU: 7622300479107 Category:

Description

Milka Choco Dessert Raspberry je pravi izbor za sve koji žele da uživaju u kombinaciji klasičnog kvaliteta Milka čokolade i sveže arome maline. Svako pakovanje težine 147g nudi savršeni spoj biskvita i želea sa ukusom maline, obavijenih u čuvenu mlečnu čokoladu sa alpskim mlekom.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što čini Milka Choco Dessert Raspberry posebnim je njegova sposobnost da vas odvede na putovanje kroz letnje ukuse u svakom zalogaju. Delikatni žele sa ukusom maline, u kombinaciji sa mekom mlečnom čokoladom, stvara osvežavajući doživljaj koji je idealan za sve koji traže nešto posebno u svom čokoladnom užitku.

Additional information

Weight 0,147 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Milka Choco Dessert Raspberry čoko biskvit sa želeom od maline 147g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *