Glenffidich 12YO premium single malt viski star 12 godina

5.990,00 рсд

SKU: 5010327000176 Category:

Description

Glenfiddich 12YO je izvanredan viski proizveden u jednoj od najstarijih destilerija u Škotskoj. Donosi bogat spektar ukusa i aroma, što ga čini privlačnim izborom za ljubitelje viskija širom sveta. Poznat po izuzetnoj ravnoteži između nota hrasta i voća, stvara neodoljivu kombinaciju autentičnih karakteristika i složenog ukusa. Jedan je od najprodavanijih Single Malt-viskija na svetu, što ga čini neizostavnim izborom za sve ljubitelje i kolekcionare viskija.
Glenfiddich je prestižni škotski brend viskija sa bogatom istorijom i tradicijom, čija se destilerija nalazi u spektakularnoj Speyside regiji Škotske. Viski se proizvodi uz pažljiv odabir najkvalitetnijih sastojaka i procesa destilacije koji su se razvijali tokom više od 130 godina. Pionir je u proizvodnji Single Malt viskija i ima široku paletu viskija različitih godina odležavanja i karakteristika. Promoviše inovaciju u svetu viskija, često eksperimentišući sa različitim tipovima bačvi kako bi stvorio jedinstvene i nezaboravne profile ukusa.
Ono što čini Glenfiddich 12YO posebnim je odležavanje u odabranim američkim burbon i španskim sherry bačvama tokom 12 godina. Ovaj proces dodatno obogaćuje intenzivne mirise i ukuse ovog viskija, stvarajući nezaboravno iskustvo za sva čula. Izdvaja se po svojoj pitkosti, ležernom i lagano začinjenom ukusu, koji otkriva note karamela, vanile i cimeta. Završnica je slatkasta, sa naznakama hrasta i voća, ostavljajući dugotrajan utisak na nepcima i pružajući neprocenjiv užitak svakom ljubitelju viskija.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glenffidich 12YO premium single malt viski star 12 godina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *