Londonski suvi džin Brockmans Intensely Smooth Premium Gin 0,7

5.223,85 рсд

SKU: 5010296169164 Category:

Description

Brockmans Intensely Smooth Premium Gin je prava poslastica za ljubitelje džinova. Karakteriše ga intenzivan, ali istovremeno blag i sladak ukus letnjih bobica, te jedinstvena kombinacija voćnih nota, uključujući blage tragove borovnice i kupine. Svaki gutljaj donosi suptilne tonove citrusa, kleke i cimeta. Ova karakteristična slatkoća čini ga savršenim za kreiranje koktela.
Brockmans Gin Limited je renomirana kompanija specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnog džina. Osnovana je 2007. godine u Velikoj Britaniji, a od tada je postala prepoznatljivo ime u svetu gin industrije. Poznata je po jedinstvenom pristupu proizvodnji, fokusu na bogate voćne note i smanjenju prisustva kleke u izradi džinova, što ih čini izvanredno glatkim i slatkim. Brockmans Gin je brzo stekao veliku popularnost među ljubiteljima gin-a širom sveta i nastavlja da osvaja nagrade i priznanja za svoj neobičan ukus i kvalitet.
Za razliku od drugih džinova koji se oslanjaju na dominantne note kleke, Brockmans smanjuje prisustvo kleke i koristi raznovrsne biljne sastojke. Pored tradicionalnih sastojaka kao što su kore citrusa, kora cassia drveta, kleka, iris koren i lakrica, postiže svoj sladak ukus zahvaljujući notama borovnice i kupine. Sa 40% alkohola po zapremini, spada u kategoriju najboljih London suvih džinova. S obzirom na dominantan slatki profil, obično se kombinuje sa neutralnom ili biljnom tonik vodom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Londonski suvi džin Brockmans Intensely Smooth Premium Gin 0,7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *