Gordon’s Pink Gin Premium Spirits Diageo PLC

2.699,00 рсд

SKU: 5000289929981 Category:

Description

Gordon’s Pink Gin je izvanredan džin koji se temelji na izvornom Gordonovom receptu iz 1880-ih. Ovaj džin donosi savršenu ravnotežu između klasičnog Gordon’s okusa i prirodne slatkoće malina i jagoda, zajedno s osvežavajućom notom crvenih ribizla. Posebno je kreiran korišćenjem samo prirodne voćne arome, zbog čega pruža vrhunsko iskustvo bobica, idealno za ljubitelje voćnih žestokih pića.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što čini Gordon’s Pink Gin posebnim je neodoljiva kombinacija prirodnih voćnih okusa. Svaka čaša ovog gina nudi jedinstvenu kombinaciju osvežavajućeg citrusnog tonusa, slatkoće malina i jagoda, te blage gorčine crvenih ribizla. Ovaj napitak stvoren je s posebnom pažnjom kako bi se osigurao najviši kvalitet voćnih nota, što ga čini savršenim izborom za sve prilike, bilo da ga pijete čistog ili kao sastojak omiljenog koktela.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gordon’s Pink Gin Premium Spirits Diageo PLC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *