Smarties raznobojne draže bombone Nestle 38gr

102,99 рсд

SKU: 40345727 Category:

Description

Smarties su ukusne draže bombone koje proizvodi kompanija Nestle. Dolaze u raznim živopisnim bojama i predstavljaju omiljeni slatkiš širom sveta. Svaka draža bombona je mala eksplozija ukusa, kombinujući hrskavu čokoladnu jezgru sa šarenim šarenim omotačem. Smarties su savršeni za svaku priliku – od slatkiša za decu do dodatka na kolačima ili tortama.
Nestle je globalna multinacionalna kompanija sa sedištem u Švajcarskoj, koja se bavi proizvodnjom hrane, pića i drugih prehrambenih proizvoda. Poznata je po raznovrsnom asortimanu proizvoda koji uključuje brendove kao što su Nescafe, Kit Kat, Nestea, i mnoge druge popularne robne marke. Kompanija takođe aktivno radi na održivosti i društvenoj odgovornosti, te se trudi da unapredi svoje poslovanje kako bi doprinela boljem okruženju i društvu u kojem posluje.
Ono što čini Smarties posebnim je neodoljiva kombinacija ukusa i vizualne privlačnosti. Svaka draža bombona je spoj ukusne čokolade i hrskave obloge jarkih boja, po kojima su prepoznatljivi. Idealni su za dekoraciju kolača i torti, dodajući im dašak boje i ukusa. Takođe su sjajna opcija za slatke poklone ili pravljenje personalizovanih poslastica za posebne prilike.

Additional information

Weight 0,038 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smarties raznobojne draže bombone Nestle 38gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *