Kinder Surprise čokoladno jaje sa igračkom Ferrero

155,00 рсд

SKU: 40084107 Category:

Description

Kinder jaje je popularna poslastica koja se sastoji od ukusnog mlečnog čokoladnog omota sa unutrašnjim iznenađenjem. Svako čokoladno jaje sadrži malu plastičnu igračku ili figuricu u svom unutrašnjem delu, što ga čini posebnim doživljajem za decu. Osim što je ukusno, pruža zabavu i iznenađenje, čineći ga idealnim poklonom za najmlađe.
Brend Ferrero je renomirani proizvođač slatkiša i čokoladnih proizvoda sa bogatom istorijom koja se proteže više od šest decenija. Osnovan u Italiji, postao je svetski lider u proizvodnji kvalitetnih čokoladnih proizvoda, uključujući popularne brendove poput Nutelle, Ferrero Rocher i Rafaello. Ferrero je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i pažljivom odabiru sastojaka, što mu je donelo lojalnu bazu potrošača širom sveta. Ističe se i po svojim društveno odgovornim inicijativama i održivom poslovanju.
Unutrašnje iznenađenje u vidu igračke pruža dodatnu vrednost ovom proizvodu, podstičući maštovitu igru kod dece. Kinder jaje je napravljeno od visokokvalitetne mlečne čokolade koja se topi u ustima, pružajući neodoljivu senzaciju slatkoće. S kombinacijom ukusa, zabave i praktičnosti, ostaje nezamenljiv izbor za sve ljubitelje čokoladnih radosti.

Additional information

Weight 0,02 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinder Surprise čokoladno jaje sa igračkom Ferrero”

Your email address will not be published. Required fields are marked *