Bajadera autentična Kraš bombonjera mlečna čokolada nugat 200g

749,99 рсд

SKU: 3850102230044 Category:

Description

Bajadera je savršena kombinacija kvalitetne mlečne čokolade i sočnog nugata sa bademima, stvarajući neodoljivu harmoniju ukusa. Omiljeni je izbor za različite prilike, bilo da je reč o poklonu, slavlju ili jednostavno uživanju u čarima čokolade. Svojim karakterističnim izgledom i bogatim ukusom, Bajadera je simbol tradicije i luksuza u svetu slatkiša.
Kraš je renomirani brend sa više od jednog veka tradicije u proizvodnji slatkiša i delikatesnih proizvoda. Njihova paleta proizvoda obuhvata širok spektar čokolada, keksa, bombona i drugih poslastica koje su omiljene među generacijama. Sa posvećenošću kvalitetu i inovacijama, Kraš je ostao jedan od vodećih brendova u regiji, osvajajući srca i nepca sladokusaca.
Ono što Bajaderu čini posebnom su njeni badem nugati koji se pažljivo prave po autentičnoj recepturi Kraša. Svaki komadić je pažljivo oblikovan i bogat kremom sočnih badema koji pružaju jedinstveni ukus i teksturu. Ova bombonjera se ponosi tradicijom dugu više decenija, što je rezultat pažljivog izbora najkvalitetnijih sastojaka i neprekidnog inoviranja procesa proizvodnje.

Additional information

Weight 0,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bajadera autentična Kraš bombonjera mlečna čokolada nugat 200g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *