Erdevik Roza Nostra Magnum 1,5l roze vino berba 2021

3.099,00 рсд

SKU: 8606107267883 Category:

Description

Roza Nostra Magnum je izvanredno roze vino nastalo od kvalitetnih sorti grožđa Merlot i Cabernet Sauvignon. Ovo vino se ističe bogatim voćnim aromama, uključujući jagode, višnje, vinogradarske breskve i citrusne note. Složenog ukusa, punog tela, s blagom mineralnošću i subtilnim kiselinama, odlično se slaže s različitim jelima, uključujući mediteranske salate, paste, morske plodove, ribu, pernatu divljač, kao i lagane letnje kolače.
Vinarija Erdevik, smeštena u pitoresknom regionu Srema, ponosno se ističe kao čuvar tradicije i kvaliteta. Njihovi vinogradi, obasjani suncem i okupani rekom Savom, pružaju idealno okruženje za uzgoj i berbu vrhunskih grožđa. Vinarija se posebno ističe po proizvodnji vrhunskih vina od autohtonih sorti, kao što je Sremčica, koja odišu bogatim ukusima i aromama regiona. Sa posvećenošću tradiciji i vrhunskom vinogradarstvu, Vinarija Erdevik ostavlja neizbrisiv pečat u svetu vinske umetnosti.
Roza Nostra Magnum iz vinarije Erdevik donosi sa sobom duboko ukorijenjenu tradiciju i pažljivu selekciju grožđa, čineći ga izuzetnim izborom za sve strastvene ljubitelje vrhunskih vina. Preporučuje se posluživanje ovog vina na temperaturi od 8-10°C kako bi se naglasila njegova svežina i složenost, što ga čini savršenim partnerom za različite kulinarske užitke tokom vrućih letnjih dana.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Erdevik Roza Nostra Magnum 1,5l roze vino berba 2021”

Your email address will not be published. Required fields are marked *