Posted on Leave a comment

Kako izabrati poklon za devojku?

Iako je svaki poklon poseban kada je od srca, ponekad poželiš da oduševiš lepšu polovinu originalnošću. Možda se tvojoj devojci približava rođendan, odbrana diplomskog, ili vas nekoliko dana deli od proslave godišnjice veze. Stoga bi da iskažeš svoju ljubav nesvakidašnjim znakom pažnje, ali postoji jedna “caka” – nisi maštovit kada su pokloni u pitanju.

Dobra vest je da ne moraš ni da budeš! Dovoljno je da baciš pogled na naš mini vodič o odabiru savršenog poklona za svoju devojku i, ako je dovoljno dobro poznaješ, ubrzo ćeš doneti pravu odluku.

Razmisli o njenim interesovanjima

Poklon u skladu sa ukusom i interesovanjima govori da si se potrudio da doprineseš onome u čemu tvoja devojka uživa. Na primer, oprema za jogu je odličan izbor ako praktikuje ovu drevnu veštinu. Recimo da je i strastveni čitalac. U tom slučaju, knjiga poznatog jogija mogla bi biti još jedan sjajan način da doprineseš kvalitetu njenog hobija. Ako su njeni interesi vezani za slikanje ili muziku, umetnički pribor ili kvalitetne slušalice biće pun pogodak. Ponekad je praktičan poklon nešto čega se većina ljudi ne seti prilikom kupovine, a zapravo je baš ono što čini razliku. 

Priseti se vaših nedavnih razgovora

Ako devojke nešto vole, to je da ih pažljivo slušaš. Naročito kada su želje u pitanju! Pokušaj da se setiš da li ti je nagovestila šta bi želela da kupi u skorije vreme. Možda ste se dotakli teme o kursu ili hobiju na koji bi želela da se upiše. Uzmimo za primer da je spomenula svoju ljubav prema fotografiji. Sigurno bi se oduševila online kursom ili članarinom za radionicu digitalne fotografije. Ako nije imala priliku da poseti restoran koji joj je zapao za oko, ovo je idealna prilika da rezervišeš sto za romantičnu večeru. S druge strane, možda je njena najveća želja da provodi više vremena sa tobom. Tada razmisli o zajedničkoj aktivnosti koja će biti zabavna oboma. To može biti dan u spa centru, odlazak na hajking, izlet u prirodi, plesno veče, ili kratko putovanje.

I dalje ne možeš da odlučiš? Iskoristi naredni trik!

Romantika je uvek siguran izbor

Retko koja devojka će ostati ravnodušna na romantičan gest. To ne mora da bude ekstravagantan potez koji će te preskupo koštati. Suština romantike je da učini obične stvari posebnim. Dovoljno je da znaš šta tvoja devojke najviše voli. Da li su to ruže, Mocart kuglice, vino, nutela ili nešto drugo? U svakom slučaju, njeni omiljeni slatkiši maštovito upakovani u ukrasnu kutiju, buket od svežeg voća i jestivih ruža ili kombinacija plišanih meda i ukusnih čokolada će joj pružiti momenat za pamćenje. Naravno, ne očekuje se da ti budeš šegrt ove kreativne radionice. U dogovoru sa nama, možeš da osmisliš savršenu kombinaciju poklona koji ćemo izraditi s mnogo pažnje, lepih detalja i u okviru budžeta koji odrediš. Bilo da želiš da joj lično uručiš poklon ili iznenadiš dostavom kada to najmanje očekuje, sa romantičnim poklonom nikada ne možeš da pogrešiš.

Trik za poneti

Bez obzira da li si se odlučio za jedinstveni poklon iz Pokloni za najmilije ili planiraš da pokloniš devojci nešto drugo, ne zaboravi poslednji “začin” pažnje – personalizaciju. Svi vole da se osećaju posebno i da primete da su uloženo vreme i pažnja u izbor poklona za njihov poseban dan. Zato se potrudi da tvoj poklon dođe uz personalizovanu poruku. Ako je reč o knjizi, posveti nekoliko trenutaka pisanju posvete. Karti za koncert, odevnom predmetu ili kozmetičkom setu dodaj pisamce sa čestitkom, željom ili iskrenom izjavom ljubavi. Ovaj gest ti neće oduzeti mnogo vremena, ali će dati posebnu notu tvom već sjajno osmišljenom iznenađenju.

Sada, sa sjajnim predlozima za idealan poklon, baci se na planiranje iznenađenja tvojoj odabranici bez sumnje da ćeš je oboriti s nogu – i po drugi put.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *