Posted on Leave a comment

Daske za sečenje i serviranje

Život svake domaćice nemoguće je zamisliti bez daske za sečenje i serviranje hrane. Bilo da se radi o svakodnevnom radu u kuhinji ili aranžiranju hrane za najmilije goste, kuhinjska daska je neizostavan deo svake kuhinje.

Za samu pripremu hrne, drvene daske su mnogo zdravije od plastičnih. Pored toga dugotrajnije se i služiće vam veoma dugo ukoliko se pravilno održavaju. Takođe i vaši noževi će duže trajati jer drvena daska manje oštećuje oštricu noža. I to nije sve, estecki drvena daska ne može da se poredi sa plastičnom.

Ono što dasku za sečenje i serviranje hrane čini plemenitom jest drvo. Bez obzira da li se radi o jasenu, hrstu, trešnji, bukvi, orahu ili javoru drvena daska će u vaš dom doneti toplinu i predstavljaće poklon kakav se samo može poželeti.

Kako bi vaša daske za sečenje i serviranje bila dugotrajna izbegavajte da je izlažete visokim temperaturama ili da je dugo držite potopljenu u vodi. Periodično, poželjno je vašu dasku premazati zaštitnim mineralnim uljem. Ulje mora biti namenjeno za kontakt sa hranom.

Daska za sečenje i serviranje je takođe i odličan poklon za vaše najmilije. Bilo da se radi o rođendanu ili slavi, svaka domaćica će biti presrećna ukoliko joj priredite drveno iznanađenje. U našoj ponudi možete pogledati divne daske od drveta.

Zašto drvene daske za sečenje i serviranje?

Drvene daske su toliko praktične da na njima možete pripremiti bilo koju hranu, a takođe i toliko izdršljive da če podneti i udarce čekića prilikom pripreme mesa.

Pored toga što je praktična, vaši prijatelji će sigurno biti oduševljeni kada ih pozovete i servirate im ukusno hranu na moderne drvene daske sa serviranje. Malo pršute i sira uz čašu vina upotpuniće doživljaj i zagrejati atmosferu za nezaboravno veče.

Drvene daske su i romantične! Servirajte vašoj izabranici doručak na njoj i verujemo da neće ostati ravnodušna. Ili možda da je ponesete na piknik – mogućnosti su razne, ali je samo jedno sigurno. Sigurno ćete je ostaviti bez daha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *