Posted on Leave a comment

Kako kreiramo naše ručno izrađene poklone?

Najdragoceniji pokloni su oni koji direktno govore iz srca – srcu primaoca. Zbog toga smo došli na ideju da postanemo vaša desna ruka u jačanju odnosa sa najmilijima. Smatramo su vreme, ljubav i pažnja prema detaljima uloženi u osmišljavanje i kreiranje poklona ono što mu daje istinsku vrednost. Iz tog razloga, nudimo bogat izbor nesvakidašnjih ručno izrađenih poklona, često kreiranih na nove načine kako bismo iznenadili i oduševili primaoca. Evo kako teče taj proces.

Ideja je da svaki poklon bude odraz ukusa, interesovanja i karaktera primaoca. To znači da ne praktikujemo univerzalan, ukalupljen dizajn, nego personifikujemo svaki aranžman prema preferenciji naših klijenata. Kako dolazimo do ideja? U početku smo istraživali različite izvore inspiracije i praktičnih saveta, poput kurseva i radionica posvećenih umetnosti pravljenja poklona po meri, vebinara i internet stranica. Nakon usvajanja potrebnog znanja i sticanja veština u ručnoj izradi poklona, ubrzo počeli da razvijamo sopstvene tehnike i vodimo idejama koje su nam pristizale u tom procesu. Danas, sa dve godine iskustva u ručnoj izradi poklona za najmilije, upoznati smo sa ukusom naših klijenata. Zahvaljujući tome, mnogo lakše dolazimo do ideja za idealan poklon za svaku priliku.

Kako je stil kreativne radionioce Pokloni za najmilije već dobro poznat našim kupcima i pratiocima na instagramu, često čujemo njihove predloge i viziju za dizajn poklona kojima bi želeli da razvesele najbliže, kolege ili poslovne partnere. Naši kupci nam donose ne samo svoje ideje o sadržaju i aranžmanu poklona, već i emocije, uspomene i poruke koje nas inspirišu da ispunimo, ali i prevaziđemo njihova očekivanja. Ponekad ove smernice dolaze u vidu omiljenog cveća, vrste slatkiša, palete boja, određenog pića, plišanih meda, dirljive ljubavne priče, omiljenog citata i drugih simbola ljubavi, pažnje i poznavanja najdražih. Sve ono što vas povezuje sa voljenom osobom koristimo kao moćnu kreativne iskru. Pritom, igramo ulogu tumača i vajara vaših osećaja u opipljive uspomene koje nose i vizuelnu privlačnost i emocionalnu dubinu. I naravno, ostaju upamćene.

Naša misija je da usrećimo što više ljudi onim što radimo s mnogo ljubavi i posvećenosti. Stoga kreiramo poklone koje svako može da priušti. Pored slobode izbora po pitanju dizajna i kombinovanja stavki poklona, pružamo vam mogućnost da sami odredite iznos budžeta koji ste spremni da izdvojite. Na taj način, lakše dolazimo do idealnih opcija usklađenih sa vašim mogućnostima. Nakon što razjasnimo sve detalje u dogovoru sa vama, krećemo u potragu za svim predmetima i dekorativnim dodacima potrebnim da učinimo aranžman posebnim. Biramo svaku stavku sa preciznošću i pažnjom, koristeći samo najfinije dostupne materijale. 

Kako bi oduševljenje primaoca bilo još veće, volimo da spajamo nespojivo. Na primer, u elegantni cvetni aranžman dodajemo jestive ruže, kreiramo jestive bukete od suhomesnatih proizvoda, voća ili slatkiša, ručno izrađujemo čokolade u obliku voća, kao i torte od igračaka i slatkiša. Kada kompletiramo sve delove u nesvakidašnji aranžman, pažljivo ga pakujemo radi bezbednog transporta i isporuke – bilo da smo mi zaduženi za to ili preuzimate poklon na našoj adresi. Bez obzira da li je glavna komponenta vašeg poklona hrana, cveće ili nešto drugo, poklone izrađujemo s akcentom na besprekornu higijenu, preciznost i kreativnost.

Kada su važne prilike u pitanju, razumljivo je da želite da sve bude u savršenom redu – i na vreme. Bilo da ste se odlučili za poklon koji podrazumeva više ili manje zahtevnu izradu, možete se osloniti na nas. Blagovremeno započinjemo nabavku i izradu, dok u međuvremenu po potrebi komuniciramo sa vama i dostavljamo naše kreativne proizvode širom zemlje u dogovoreno vreme. Vaše želje i smernice su okosnica kojom se vodimo, a sve to se trudimo da začinimo još po nekim detaljem koji će što lepše preneti poruku koju nosite u srcu.

Kreiranje poklona za najmilije dosad je bilo sjajno putovanje, puno učenja, promena, upoznavanja, inspiracije i emocija. Nastavlljamo da tražimo načine da učinimo našu praksu boljom i lepšom, dok ostajemo verni prvobitnoj ideji – da obradujemo vaše najdraže baš kako želite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *