Puna jedra Vojnović crveno barrique vino punog ukusa 0.75l

1.497,60 рсд

SKU: 8606109440055 Category:

Description

Puna Jedra su crveno vino iz vinarije Vojnović, koje se ističe svojom punoćom i bogatstvom ukusa, a dobijeno je pažljivom kupažom Merlota i Cabernet Sauvignona. Nakon berbe, vino je odležavalo u baricima od francuskog i srpskog hrasta, što je dodatno doprinelo kompleksnosti i dubini arome. Sadrži 14% alkohola i preporučuje se posluživanje na temperaturi 16 – 17°C.
Vinarija Vojnović je porodična vinarija osnovana 2016. godine, čija je posebna karakteristika je spoj panonske i jadranske baštine, uz moderni pristup vinogradarstvu i vinifikaciji pod vođstvom enologa Tijane Vojnović. Pažljivo odabrana grožđa, uključujući sorte kao što su Grašac beli, Rajnski rizling, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon i Muskat Hamburg, doprinose stvaranju kvalitetnih vina. Vinarija Vojnović je takođe prepoznata i nagrađivana na mnogim prestižnim manifestacijama, potvrđujući svoj status kao izvanredna vinarija koja spaja tradiciju i savremene trendove vinarstva.
Ono što čini ovaj proizvod izuzetnim je kvalitetno barikiranje i pažljiva selekcija grožđa. Vinarija Vojnović je dugogodišnji sinonim za stručnost i predanost proizvodnji vina, a ovo crveno vino je pravi dragulj njihove kolekcije. Sa prefinjenim mirisima crvenog voća i blagim notama hrasta, Puna Jedra će vas osvojiti harmonijom ukusa. Pogodno je za sve ljubitelje vina koji žele da dožive pravu aromu Vojvodine u svakom gutljaju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puna jedra Vojnović crveno barrique vino punog ukusa 0.75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *