Šumska Tajna Natur Humus visokoproteinski bezglutenski namaz 175g

337,99 рсд

SKU: 8606109068464 Category:

Description

Natur Humus je ukusni namaz koji će oduševiti sve ljubitelje zdrave hrane. Posebno je dizajniran da zadovolji različite prehrambene potrebe, jer je potpuno postan, pogodan za vegane i dijabetičare. Takođe je bez glutena, što ga čini pristupačnim i osobama sa posebnim prehrambenim zahtevima. Zbog niske kaloričnosti, a visokog udela proteina odličan je izbor za sportiste.
Šumska Tajna donosi vrhunsku ponudu premium namaza od organskih šumskih pečurki. Sa pet različitih ukusa, uključujući Vrganj, Lisičarku, Crnu Trubu, Smrčak i Crni Tartuf, ovi posni, veganski, bezglutenski, visokoproteinski i niskokalorični proizvodi zadovoljavaju različite dijetalne potrebe. Kvalitet sirovina, izvanredan ukus i pristupačne cene su ih brzo postavili na tržištu Srbije, Crne Gore, EU i Amerike. Šumska Tajna je osvojila brojne nagrade, postala jedna od najuspešnijih startup kompanija u Srbiji i širi svoj asortiman proizvoda isključivo putem online prodaje, zadržavajući premium kvalitet u svim proizvodima.
Ono što Natur Humus čini posebnim je autentična receptura koja pruža pravi ukus i bogatstvo sastojaka koje su ljudi koristili vekovima za očuvanje svog zdravlja. Sastavljen od pažljivo odabranih sastojaka kao što su leblebija, tahini, beli luk, i drugi, Natur Humus donosi pravu aromu Bliskog Istoka na vašu trpezu. Sadrži čak dvostruko više gvožđa od mesa, čineći ga idealnim izvorom ovog važnog minerala. Obogaćen je vitaminima B grupe koji podržavaju oporavak organizma i jačaju imuni sistem.

Additional information

Weight 0,175 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šumska Tajna Natur Humus visokoproteinski bezglutenski namaz 175g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *