Šumska Tajna organski bezglutenski namaz sa vrganjima 175g

369,99 рсд

SKU: 8606109068006 Category:

Description

Namaz sa vrganjima je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući sušene vrganje, leblebije, hladno ceđeno suncokretovo ulje i himalajsku so. Vrganji su poznati po svojim lekovitim svojstvima i bogatstvu hranljivim sastojcima. Sadrže 8 esencijalnih amino-kiselina i veće količine vitamina B1, B2, C i D, dijetalnih vlakana, kao i minerale poput kalijuma, gvožđa, cinka i kalcijuma. Osim što je izuzetno ukusan, mamaz sa vrganjima ima mnoge zdravstvene koristi, uključujući jačanje imuniteta, regulaciju kardiovaskularnog sistema i prevenciju osteoporoze.
Šumska Tajna donosi vrhunsku ponudu premium namaza od organskih šumskih pečurki. Sa pet različitih ukusa, uključujući Vrganj, Lisičarku, Crnu Trubu, Smrčak i Crni Tartuf, ovi posni, veganski, bezglutenski, visokoproteinski i niskokalorični proizvodi zadovoljavaju različite dijetalne potrebe. Kvalitet sirovina, izvanredan ukus i pristupačne cene su ih brzo postavili na tržištu Srbije, Crne Gore, EU i Amerike. Šumska Tajna je osvojila brojne nagrade, postala jedna od najuspešnijih startup kompanija u Srbiji i širi svoj asortiman proizvoda isključivo putem online prodaje, zadržavajući premium kvalitet u svim proizvodima.
Ono što Namaz sa Vrganjima čini posebnim je raznolikost i pogodnost za različite prehrambene potrebe. Ne sadrži gluten i šećer, nisko je kaloričan, ali bogat proteinima, što ga čini odličnim izborom za vegansku ishranu, post ili dijetu. Sa jedinstvenom kombinacijom ukusa i zdravstvenih prednosti, namaz sa vrganjima je proizvod koji će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse, istovremeno brinući o vašem zdravlju i prehrambenim potrebama.

Additional information

Weight 0,175 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šumska Tajna organski bezglutenski namaz sa vrganjima 175g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *