Damar Tartufi kremasta mlečna čokolada sa crnim tartufima

1.095,71 рсд

SKU: 8606108717769 Category:

Description

Mlečna čokolada s crnim tartufima predstavlja spoj nežne slatkoće i bogatog ukusa tartufa. Svaka čokoladna kocka odiše sofisticiranom aromom i teksturom, što je rezultat pažljivo odabranih sastojaka i ručne izrade. Ova čokolada pruža neponovljivo iskustvo uživanja u jedinstvenoj slatko-pikantnoj noti, koja savršeno upotpunjuje svečane prilike.
Damar Tartufi su simbol vrhunske obrade i distribucije tartufa. Primarni cilj ovog brenda je da predstavi srpske tartufe na globalnom tržištu, ističući njihov izuzetni kvalitet i jedinstven ukus. Sa nepokolebljivom posvećenošću svom cilju i vođen ljubavlju prema tartufima, neprestano teži ka izvrsnosti, šireći se na nove tržište i usavršavajući svoju poziciju. Damar Tartufi zaslužan je za autentičan recept koji vešto čuva prirodnu esenciju tartufa, dok istovremeno pojačava njihov ukus i aromu, obezbeđujući neponovljivo kulinarsko iskustvo.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom jeste upravo njen ekskluzivni sastojak – crni tartuf. Sa samo 1% udela ovog dragocenog sastojka, čokolada otkriva izuzetno sofisticiranu i bogatu aromu, koja se savršeno uklapa sa kremastom teksturom mlečne čokolade. Elegantno i providno pakovanje dodatno naglašava ekskluzivnost ovog proizvoda, čineći ga idealnim poklonom za svečane prilike.

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Damar Tartufi kremasta mlečna čokolada sa crnim tartufima”

Your email address will not be published. Required fields are marked *