Reel premium tamna čokolada sa lešnikom 350g

1.690,00 рсд

SKU: 8606108574645 Category:

Description

Reel tamna čokolada sa lešnikom dolazi u pakovanju od 350 grama, pružajući vam obilje slatkog uživanja. Ova visokokvalitetna tamna čokolada sa 70% kakaoa je obogaćena celim lešnicima, stvarajući neodoljivu kombinaciju bogatog ukusa i hrskavosti. Idealna je za sve prilike, bilo da je uživate sami ili delite sa najmilijima.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ova čokolada spaja bogat ukus tamne čokolade sa punoćom celih lešnika, pružajući savršenu ravnotežu između slatkog i gorkog. Njeno veliko pakovanje je savršeno za specijalne trenutke ili kao poklon uz vino. Pažljivo je izrađena sa najkvalitetnijim sastojcima, garantujući vam vrhunski ukus i kvalitet.

Additional information

Weight 0,35 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reel premium tamna čokolada sa lešnikom 350g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *