Reel tamna čokolada sa crvenom ribizlom obogaćena vitaminom C 115g

659,00 рсд

SKU: 8606108574089 Category:

Description

Reel tamna čokolada je savršen spoj luksuzne čokolade i osvežavajućeg voća. Ova čokolada ima visok sadržaj kakaoa od 70%, pružajući dubok i bogat ukus. U svakom zalogaju ćete osetiti prijatnu kiselost crvene ribizle i višnje, koja savršeno balansira slatkoću čokolade. Osim toga, ova čokolada je obogaćena vitaminom C, pružajući vam i dodatnu dozu korisnih hranljivih materija.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Reel tamnu čokoladu posebnom je jedinstvena kombinacija sastojaka. Pored visokog sadržaja kakaoa, sadrži kandiranu ljubičicu koja dodaje ne samo lepu boju, već i blagu cvetnu notu. Dodatno, prisustvo liofilizovane ribizle i višnje daje osvežavajući i voćni karakter, a proces liofilizacije zadržava prirodne arome i hranljive vrednosti voća. Reel tamna čokolada je savršen spoj tradicije i inovacije, pružajući vam jedinstveno iskustvo ukusa koje ćete sigurno voleti.

Additional information

Weight 0,15 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reel tamna čokolada sa crvenom ribizlom obogaćena vitaminom C 115g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *