Tamna čokolada sa cimetom, citrusom i 70% kakao delova 115g Reel

659,00 рсд

SKU: 8606108574058 Category:

Description

Reel čokolada je pravo remek-delo u svetu čokoladnih poslastica. Sa 70% kakaoa i dodatkom kandirane kore od narandže, cimeta i badema, donosi harmoniju slatkog i blago citrusnog ukusa sa diskretnim notama orašastih plodova. Pažljiva ručna izrada obezbeđuje vrhunski kvalitet, kao i jedinstvenu teksturu koja će vas oduševiti.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom su posebno odabrani sastojci i pažljiva ručna izrada koja garantuje ne samo vrhunski kvalitet, već i jedinstvenu teksturu i ukus. Aromatična kombinacija cimeta, narandže i kandiranog badema stvara neodoljivu senzaciju u ustima, sa bogatim i kompleksnim slojevima ukusa koji se preplavljuju notama citrusa, začina i orašastih plodova. Ova čokolada nije samo poslastica, nego pravo gastronomsko iskustvo koje će vas osvojiti dubinom ukusa.

Additional information

Weight 0,15 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tamna čokolada sa cimetom, citrusom i 70% kakao delova 115g Reel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *