Hubert 1924 Frau Višnja liker od vrhunske srpske sorte 0,05l

189,00 рсд

SKU: 8606106441895 Category: Tag:

Description

Frau Višnja je liker iz ponude destilerije Herbert 1924, proizveden od najkvalitetnijih plodova sorte višnje Oblačinska. Karakteriše ga bogat profil ukusa i delikatna aroma. Savršen balans slatkih i kiselih nota daje ovom likeru jedinstvenu privlačnost. Da biste začinili elegancijom svaku priliku i u potpunosti doživeli fuziju slatko-kiselih nijansi, rashladite liker na temperaturi 8-10°C pre serviranja.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Jedinstvenost Frau Višnje proizilazi iz pedantne pripreme i serviranja, čime se poboljšavaju svi epiteti ukusa. Hlađenjem likera na veoma specifičnom temperaturnom opsegu od 8 do 10°C, dostiže optimalno stanje u kome se njegovi nijansirani ukusi mogu osetiti u potpunosti. Jedinstvena tekstura i ukus koji se razlikuje od tradicionalnih likera proizvodi čulno iskustvo koje ostaje na nepcu i oduševljava sve one koji traže osvežavajući, slatko-kiseli omaž bogastvu domaćih specijaliteta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hubert 1924 Frau Višnja liker od vrhunske srpske sorte 0,05l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *