Frau Malina osvežavajući liker od vrhunske sorte Vilamet Hubert 1924

1.951,30 рсд

SKU: 8606106441864 Category: Tag:

Description

Liker Frau Malina je napravljen od najkvalitetnijih plodova sorte Vilamet. Obrađuje se i ekstrahuje sa posebnom pažnjom kako bi se održao osvežavajuć i prirodan ukus maline. Može se uživati kao aperitiv, glavno piće ili sastojak raznih koktela. Za optimalan ukus preporučuje konzumacija na temperaturi 8-10°C.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Hubert liker od maline je karakteriše se bogatim profilom ukusa i prirodnom aromom vrhunske sorte maline Vilamet. Proces stvaranja ovog likera počinje pedantnim odabirom najkvalitetnijih plodova maline, te se nastavlja pažljivom ekstrakcijom kako bi se maksimalno očuvala esencija voća i inkapsulirala osvežavajuća nota maline u svakom gutljaju. Pitak, izbalansiran napitak, u elegantnom pakovanju, idealan je izbor ako tražite autentični ukus maline za trenutke opuštanja ili poklon dragim osobama.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Frau Malina osvežavajući liker od vrhunske sorte Vilamet Hubert 1924”

Your email address will not be published. Required fields are marked *