Hubertova 1924 rakija viljamovka barrique stara dve godine 0,05l

269,00 рсд

SKU: 8606106441383 Category: Tag:

Description

Hubert Viljamovka proizvodi se od sorte kruške Williams, poznate po svežoj i intenzivnoj aromi. Rakija je pitka, te zaokruženog i izbalansiranog ukusa. Pedantan proces izrade uključuje ručnu selekciju samo najkvalitetnijeg voća, kontrolisanu fermentaciju i dvostruku destilaciju u bakarnim kazanima. Destilat zatim odležava najmanje dve godine u posudama od nerđajućeg čelika, a svoje čari najbolje ističe kao aperitiv na temperaturi 10-12°C.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Posebne karakteristike rakije Hubert Viljamovka mogu se pripisati promišljenim i tradicionalnim metodama proizvodnje koje obezbeđuju vrhunski kvalitet. Odležana u posudama od nerđajućeg čelika najmanje dve godine i sa jačinom od 40% vol, predstavlja besprekornu kombinaciju ukusa i finoće. Posvećenost kvalitetu rezultirala je višestrukim nagradama tokom godina, uključujući zlatne medalje na Užičkom festivalu, Spirit festu u Sarajevu, sajmu Ugljevik, Novosadskom sajmu, Rakija festu, kao i prestižnim priznanjima poput Velike zlatne medalje i beogradskog dobitnika Destilati festa 2012.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hubertova 1924 rakija viljamovka barrique stara dve godine 0,05l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *