Eugen Trufline premium bela čokolada sa pastom od lešnika 150g

699,00 рсд

SKU: 8606106306927 Category:

Description

Eugen Trufline predstavljaju vrhunsku liniju čokoladnih trufli koje spajaju očaravajuće kombinacije sastojaka. U elegantnoj trapezoidalnoj zlatnoj kutiji sa omotom nalaze se trufle sa seckanim lešnicima i pastom od lešnika, prelivene kvalitetnom belom čokoladom. Svaki komad je pažljivo dizajniran i izrađen kako bi pružio bogatstvo ukusa i teksture.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što trufle iz Eugen kolekcije čini posebnim su jedinstveni i neodoljivi ukusi koji se nalaze u svakom zalogaju. Upotreba pravih lešnika i kvalitetne bele čokolade daje truflama bogat i autentičan ukus. Različiti oblici trufli dodaju još jedan sloj elegancije i jedinstvenosti ovom proizvodu. Zlatna kutija doprinosi luksuznom izgledu i čini ga idealnim poklonom. Detalji kao što su omot i izbor materijala za kutiju dodatno ističu vrhunski kvalitet i pažnju koja je posvećena svakom detalju proizvoda.

Additional information

Weight 0,15 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eugen Trufline premium bela čokolada sa pastom od lešnika 150g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *