Vintage Postcards from Serbia Stara Srbija Eugen čokolada sa đumbirom

469,00 рсд

SKU: 8606106306828 Category:

Description

Vintage postcards from Serbia – Stara Srbija je vrhunska crna čokolada sa đumbirom i limunom, koja dolazi u elegantnom pakovanju sa prelepom starom razglednicom, upotpunjenom poštanskom markicom sa likom Bore Stankovića. Ova vrhunska Eugen čokolada teži 90 grama, ali njen šarm je čini idealnim poklonom za zaljubljenike u kulturu i istoriju Srbije.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini ovu čokoladu posebnom jeste njena spoj istorije i modernih ukusa. Vintage razglednice i markica dodaju poseban šarm i sentimentalnu vrednost ovom slatkom iskustvu. Aromatični đumbir i svežina limuna pružaju jedinstvenu senzaciju u svakom zalogaju. Ova čokolada je ne samo ukusna, već i nosi sa sobom priču o bogatoj srpskoj baštini.

Additional information

Weight 0,09 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vintage Postcards from Serbia Stara Srbija Eugen čokolada sa đumbirom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *