Vintage Postcards from Serbia Gift Box premium Eugen čokolada 270g

1.389,96 рсд

SKU: 8606106306798 Category:

Description

Vintage Postcards from Serbia je predivan poklon set koji vas vodi na putovanje kroz kulturu stare Srbije. Ovaj ekskluzivni proizvod sadrži tri pakovanja Eugen čokolada, od kojih je svaka inspirisana bogatom istorijom i duhom naše zemlje. Osim ukusnih čokolada, u kutiji ćete pronaći i stare razglednice Srbije, što je čini savršenim suvenirom ili poklonom za ljubitelje tradicije.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Vintage Postcards from Serbia Gift Box čini posebnim su ne samo ukusne čokolade, već i duboka povezanost sa srpskom istorijom i kulturom. Svaka čokolada nosi naziv po poznatom gradu ili regiji u Srbiji, od Belgrada sa ukusom maline do Novog Sada sa lešnikom, i stare Srbije sa šljivom i cimetom. Osim toga, razglednice i literarne opise od velikih pisaca kao što su Ivo Andrić, Mika Antić i Bora Stanković dodaju sentimentalnu vrednost ovom proizvodu, čineći ga idealnim poklonom za sve koji cene istoriju, umetnost i izvrsnost u čokoladi.

Additional information

Weight 0,27 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vintage Postcards from Serbia Gift Box premium Eugen čokolada 270g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *