Eugen mlečna čokolada sa hrskavim bademom i kriškama narandže 120g

599,00 рсд

SKU: 8606106306378 Category:

Description

Mlečna čokolada sa bademom iz Eugen kolekcije predstavlja vrhunski spoj nežnih i bogatih ukusa. Ovaj proizvod kombinuje svilenkastu mlečnu čokoladu i hrskave komadiće badema, a dolazi u pakovanju koje odražava sofisticiranost i kvalitet. Elegantna presentacija čini ovu poslasticu savršenom stavkom poklona za specijalne prilike.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Eugen mlečnu čokoladu sa bademom izuzetnom jeste harmonija bogatog mlečnog ukusa i hrskavosti badema, koja pruža slojevit i uravnotežen doživljaj ukusa. Ekskluzivnost ovog proizvoda ističe se ne samo kroz jedinstvenu kombinaciju ukusa, već i kroz sofisticiranu prezentaciju u elegantnom pakovanju. Sam dizajn kutije odražava kvalitet i luksuz sadržan unutar nje, obećavajući nezaboravan užitak za ljubitelje čokolade. Ovaj proizvod predstavlja pravi izbor za one koji traže vrhunsku čokoladu sa dodatkom orašastog voća.

Additional information

Weight 0,12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eugen mlečna čokolada sa hrskavim bademom i kriškama narandže 120g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *