Vintage souvenirs from Serbia premium kolekcija čokolada 120g Eugen

649,00 рсд

SKU: 8606106306286 Category:

Description

Vintage souvenirs from Serbia donose jedinstvenu kombinaciju ukusa i kulturnog nasleđa Srbije. Ove izvanredne Eugen čokolade dolaze u starinskoj ambalaži sa motivima kulturnih i istorijskih obeležja Novog Sada i Beograda, što ih čini atraktivnim suvenirom i poklonom. U pakovanju se nalazi dvanaest pojedinačnih čokoladnih tabli različitih ukusa, pružajući raznovrsnost ukusa za uživanje.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je raznovrsnost ukusa koja se nalazi u svakom pakovanju. Možete uživati u beloj čokoladi sa 32% kakaoa i ukusom maline, mlečnoj čokoladi sa 35% kakaoa i ukusom lešnika, ili tamnoj čokoladi sa 61% kakaoa i ukusom šljive i cimeta. Ovi autentični ukusi sa simbolima naše zemlje su savršen suvenir ili poklon za nekog posebnog, koji spaja tradiciju i slatka zadovoljstva na jedinstven način.

Additional information

Weight 0,12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vintage souvenirs from Serbia premium kolekcija čokolada 120g Eugen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *