Eugen Mini Choco Tube premium voćna tamna čokolada bez šećera 100g

549,00 рсд

SKU: 8606106306170 Category:

Description

Eugen Mini Choco Tube sadrži 10 neodoljivih tamnih čokolada bez dodatka šećera, kombinovanih sa aromama lešnika i borovnice. Sa 55% kvalitetnog kakaoa, pruža priliku za uživanje u čistim i bogatim čokoladnim i voćnim ukusima. Idealan je poklon za ljubitelje čokolade koji preferiraju zdravije alternative.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što izdvaja Eugen Mini Choco Tube jeste harmonija izraženih voćnih nota i visoke koncentracije kakaoa, pružajući ljubiteljima čokolade mogućnost da uživaju u pravom i punom ukusu, ali bez dodatog šećera. Lešnici i borovnice obogaćuju paletu ukusa i doprinose zdravlju, čineći ovu čokoladu idealnim izborom ako preferirate zdravije čokoladne alternative, ali ne nauštrb autentičnog ukusa.

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eugen Mini Choco Tube premium voćna tamna čokolada bez šećera 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *