Eugen Mini Choco Tube crna čokolada sa đumbirom, limunom i 61% kakaoa

549,00 рсд

SKU: 8606106306101 Category:

Description

Mini Choco Tube je elegantno pakovanje koje sadrži deset pojedinačno upakovanih čokoladica. Ove čokoladice su specifične po tome što kombinuju ukus đumbira, limuna i crne čokolade koja sadrži 61% kakaoa. Bogatstvo i intenzitet crne čokolade upotpunjeni osvežavajućim notama citrusa i jačinom đumbira pruža jedinstvenu i postojanu fuziju ukusa i aroma, a elegantno ovalno pakovanje čini Eugen Mini Choco Tube sjajnim izborom za poklon u svim prilikama.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Mini Choco Tube čini posebnim je kombinacija visokokvalitetnih sastojaka i jedinstvenih ukusa. Dodatak đumbira i limuna crnoj čokoladi pruža eksploziju ukusa koja se zadržava na nepcima, dok pojedinačno pakovanje svake čokoladice osigurava svežinu i očuvanost ukusa. Visok procenat kakaoa od 61% garantuje intenzivan i bogat čokoladni ukus. Mini Choco Tube je prava poslastica za sve ljubitelje čokolade koji traže nešto drugačije za lično uživanje ili poklon.

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eugen Mini Choco Tube crna čokolada sa đumbirom, limunom i 61% kakaoa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *