Quet Pinot Noir Rose sa aromama crvenog bobičastog voća 0.75l

1.053,00 рсд

SKU: 8606105344197 Category:

Description

Quet Pinot Noir Rose je izvanredno vino koje svojom karakterističnom nepredvidivošću tokom fermentacije i kasnije pripreme donosi jedinstveno iskustvo. Ovo vino osvaja aromama crvenog bobičastog voća koje se ističu na nepcu. Umerenim telom, Quet Pinot Noir Rose pruža harmoničan balans između voćnih nota i sveže kiseline, stvarajući nezaboravan ukusni doživljaj. Osim toga, očaravajuća boja ovog vina, poput ružinog pupoljka, čini ga i vizualno privlačnim.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Ono što Quet Pinot Noir Rose čini posebnim je njegova sposobnost da se savršeno uklopi uz različite vrste jela. Slaže se sa salatama, laganim pastama i desertima, pružajući dodatnu dimenziju ukusa obroku. Sa preporučenom temperaturom serviranja 9-10°C, idealno je za uživanje u društvu i doprinosi prijatnom ambijentu bilo koje večeri. Ovo sušno vino sa 14% alkohola ponosno predstavlja Srbiju i njenu bogatu vinsku tradiciju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quet Pinot Noir Rose sa aromama crvenog bobičastog voća 0.75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *