Mačkov Podrum Cabernet fruškogorska kupaža sorti Merlot i Cabernet

1.544,40 рсд

SKU: 8606104828681 Category:

Description

Nastalo u vinogradima Belengir i Memijevo na obroncima idiličnog Fruškogorskog vinogorja, Mačkov Podrum Camerlot je vino čije karakteristike oduševljavaju vinske poznavaoce najistančanijeg ukusa. Proizvedeno je od prefinjene bordovske kupaže sorti Merlot i Cabernet. Kroz proces starenja u barrique buradima, dobija svoj jedinstven, prefinjen profil, a dodatno mami čula svojom granatno crvenom bojom sa ljubičastim odsjajem.
Mačkov Podrum je porodična vinarija s tradicijom koja seže generacijama unazad. Godišnje proizvede 120.000 boca vina koje se čuvaju u inoks i drvenim buradima. Vinogradi vinarije, na 30 hektara blizu Iriga, pružaju idealne uslove za proizvodnju belih i modernih crvenih vina. Stručnjaci iz Južnog Tirola bili su zaduženi za razvoj vinograda. Asortiman uključuje Rajnski rizling, Traminac mirisavi, Merlot, Pinot noir, Cabernet franc, Sauvignon blanc, Portugizer i Chardonnay.
Tamnocrvena nijansa s ljubičastim tonovima pokazuje punoću i eleganciju Mačkov Podrum Camerlota. Svaki gutljaj otkriva bogatu kompleksnost, s notama vatre, sočnosti i minerala. Izuzetno je uravnoteženo, s punim okusom i odlično uklopljenim taninima. Bilo da ga služite uz goveđe odreske, jagnjetinu ili prasetinu, naročito sa sosovima od jabuke, višnje ili mente, predstavlja sjajan izbor za bilo koju priliku.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mačkov Podrum Cabernet fruškogorska kupaža sorti Merlot i Cabernet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *