Premier draže bombonjera Srbija sa lešnikom, bademom i 46% kakaoa 180g

1.290,00 рсд

SKU: 8606016824399 Category:

Description

Bombonjera Srbija predstavlja sofisticiranu mešavinu draže bombona u simpatičnoj kutiji. U ponudi su lešnik u mlečnoj čokoladi, lešnik u beloj čokoladi, badem u mlečnoj čokoladi, kao i badem u mlečnoj čokoladi sa dodatkom cimeta. Svaki bombon pruža autentičan i bogat ukus, gde je mlečna čokolada obogaćena sa najmanje 46% kakaoa. Kutija sadrži 180 grama ovih čokoladnih poslastica i ističe se prirodnom aromom vanile i visokim procentom pečenog badema.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Bombonjeru Srbija krasi dizajn sa prepoznatljivim nacionalnim obeležjima. Osim toga, korišćenje bele čokolade sa minimum 16% kakaoa, zajedno sa visokim sadržajem pečenog badema, garantuje kvalitet i autentičnost svake bombone. Posebna pažnja je posvećena detaljima, od izbora sastojaka do finalnog pakovanja. Sa svakim zalogajem, ljubitelji čokolade mogu da osete bogatstvo i raznolikost ukusa koje Premier pruža.

Additional information

Weight 0,18 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premier draže bombonjera Srbija sa lešnikom, bademom i 46% kakaoa 180g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *