Čokoladno srce od bele čokolade sa liofilizovanom malinom Premier

849,90 рсд

SKU: 8606016823996 Category:

Description

Dekorativno srce je posebna vrsta bele čokolade iz ponude brenda Premier. Ovaj proizvod teži 110g i uparuje ukusne komponente – liofilizovanu malinu i šećernu dekoraciju. Zamišljena kao idealan poklon ili poslastica za posebne prilike, bela čokolada je pažljivo upakovana u elegantno providno pakovanje koje ističe njenu lepotu i delikatnost.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što Dekorativno srce čini posebnim su visokokvalitetni sastojci i jedinstvena kombinacija ukusa. Liofilizovana malina donosi voćni karakter koji se savršeno uklapa sa belom čokoladom, a prirodna aroma vanile dodatno intenzivira i zaokružuje ukus. Šećerna dekoracija doprinosi vizuelnom izgledu i dodaje teksturnu raznolikost. Sve ovo je upakovano u elegantno providno pakovanje koje ističe sam proizvod, čineći ga idealnim za poklon za specijalne prilike.

Additional information

Weight 0,11 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Čokoladno srce od bele čokolade sa liofilizovanom malinom Premier”

Your email address will not be published. Required fields are marked *