Liofilizovana borovnica u mlečnoj čokoladi sa 33% kakao delova Premier

449,90 рсд

SKU: 8606016821077 Category:

Description

Liofilizovana borovnica u mlečnoj čokoladi predstavlja savršenu kombinaciju voća i slatkiša u jednom proizvodu. Pakovanje od 60 grama sadrži draže bombone koje čine bogata mlečna čokolada i sušene borovnice. Sastojci ukazuju na visok kvalitet čokolade, s obzirom na to da mlečna čokolada čini čak 87% proizvoda, dok je ukupna suva materija kakao delova najmanje 33%. Dodatak liofilizovane borovnice donosi jedinstven ukus i teksturu, pružajući prirodnu slatkoću i aromu.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je kombinacija liofilizovane borovnice sa kvalitetnom mlečnom čokoladom. Liofilizacija, ili sušenje zamrzavanjem, omogućava da borovnice zadrže većinu svojih nutritivnih svojstava, što ih čini zdravijom opcijom u odnosu na konvencionalne metode sušenja. Prirodna aroma vanile dodatno obogaćuje ukus čokolade, pružajući dodatnu dimenziju senzacionalnom ukusu. Emulgator sojin lecitin garantuje glatku teksturu čokolade, dok je prisustvo najmanje 10% liofilizovane borovnice znak da se ne štedi na kvalitetu sastojaka. Ovaj proizvod je stvoren za one koji cene kvalitet i jedinstvenost u svakom zalogaju.

Additional information

Weight 0,06 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liofilizovana borovnica u mlečnoj čokoladi sa 33% kakao delova Premier”

Your email address will not be published. Required fields are marked *