Premier mlečna čokolada od 17% lešnik paste sa aromom vanile 100g

569,00 рсд

SKU: 8606016820452 Category:

Description

Mlečna čokolada lešnik pasta predstavlja savršenu kombinaciju kvalitetnih sastojaka u pakovanju od 100g. Ova čokolada je pažljivo kreirana kako bi pružila bogat i prefinjen ukus, kombinujući lešnik pastu i fine kakao delove. Kao dodatak, prirodna aroma vanile obogaćuje ukus, čineći svaki zalogaj jedinstvenim. Elegantan omot dodatno ističe kvalitet proizvoda i čini ga idealnim za poklon ili posebne prilike. S obzirom na pažljivu selekciju sastojaka, ovaj proizvod obećava autentično iskustvo za sve ljubitelje čokolade.
Premier je postao simbol prefinjene čokolade, baziran na višedecenijskom iskustvu i stalnoj težnji ka savršenstvu. Brend se ponosi svojim srpskim korenima, kombinujući najbolje iz prirode i tradicije. Poznat je po raznolikosti svojih proizvoda, od specijalnih čokolada sa zdravstvenim benefitima do onih sa specifičnim geografskim poreklom kakaovca. Posebna pažnja posvećuje se kreiranju linija čokolade koje su nutritivno izbalansirane, ali bez kompromisa u ukusu.
Ono što čini ovu mlečnu čokoladu posebnom je visok sadržaj lešnik paste od čak 17%. Ova karakteristika garantuje intenzivan ukus lešnika koji se savršeno kombinuje s mlečnom čokoladom. Dodatno, sadržaj od minimum 33% ukupne suve materije kakao delova ističe kvalitet i bogatstvo čokolade. Prirodna aroma vanile pruža dodatnu svežinu i harmoniju ukusima. Sve ove specifičnosti čine Premier mlečnu čokoladu sa lešnik pastom pravim izborom za prave hedoniste.

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premier mlečna čokolada od 17% lešnik paste sa aromom vanile 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *