Medeno srce mekani medenjak sa hrskavom čoko oblogom 150g Pionir

129,99 рсд

SKU: 8602300236022 Category:

Description

Medeno srce je omiljeni medenjak u našoj zemlji, koji osvaja ukusom i simpatičnom srcolikom formom. Dolazi u pakovanju od 150 grama i čini savršen dodatak vašoj slatkoj kolekciji. Svako medeno srce je pažljivo izrađeno, kombinujući hrskavu čokoladnu oblogu medenjaka s bogatim mednim punjenjem. Idealan je izbor za sve ljubitelje čokolade i meda, pružajući vam neodoljivu kombinaciju ukusa u svakom zalogaju.
Pionir je jedno od najprepoznatljivih imena na tržištu slatkiša i konditora, prisutno od 1946. godine. Kroz decenije, ova kompanija je stvorila neke od kultnih proizvoda kao što su Menthol i Negro bombone, te Galeb čokolada. Pionir posluje na visokim svetskim standardima, sa moderno opremljenom fabrikom kapaciteta od 32.000 tona godišnje i širokim spektrom proizvoda koji obuhvataju bombone, peciva, čokolade i deserte.
Ono što Medeno srce čini posebnim je jedinstvena tekstura i bogat ukus. Unutrašnji deo svakog medenog srca obogaćen je punjenjem od meda, što ga čini neodoljivo kremastim i ukusnim. Ovaj proizvod je savršen izbor kako za posebne trenutke kada želite da se počastite, tako i za periode posta, jer zadovoljava vaše slatke želje, pružajući vam pri tome hranljivu i ukusnu opciju.

Additional information

Weight 0,15 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medeno srce mekani medenjak sa hrskavom čoko oblogom 150g Pionir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *