Rum Kasato čokoladne štanglice sa aromom ruma 120g Banini

89,99 рсд

SKU: 8600462020152 Category:

Description

Rum Kasato su ukusne čokoladne štanglice koje dolaze u praktičnom pakovanju od 120 grama, savršenom za slatke pauze kada ste u pokretu. Svaka štanglica je pažljivo izrađena da pruži savršenu ravnotežu između bogatog čokoladnog ukusa i delikatne note ruma. Ovaj proizvod je idealan za uživanje uz šolju omiljenog toplog napitka.
Banini je ugledna kompanija sa bogatom tradicijom koja seže unazad više od 40 godina. Osnovana u Kikindi, postala sinonim za kvalitet i inovaciju u proizvodnji grickalica i slatkiša kao što su Noblice, Toto, Trik i Kasato. Banini proizvodi su poznati po ukusnim aromama, pažljivo odabranim sastojcima i vrhunskoj izradi, čime osvajaju srca potrošača širom regiona.
Ono što Rum Kasato izdvaja od drugih čokoladnih proizvoda su jedinstvene arome ruma koje dodaju dubinu i karakter ovim štanglicama. Svaka štanglica je pažljivo napravljena da oživi note pravog ruma, čineći ovaj proizvod savršenim izborom za ljubitelje ekskluzivnih ukusa. Osim toga, kompaktno pakovanje omogućava vam da uživate u ovom posebnom zadovoljstvu gde god da se nalazite.

Additional information

Weight 0,12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rum Kasato čokoladne štanglice sa aromom ruma 120g Banini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *