Munchmallow Family mekani penasti slatkiš prekriven čokoladom 210g

189,99 рсд

SKU: 8600114001980 Category:

Description

Munchmallow porodično pakovanje težine 210 grama nudi savršenu kombinaciju mekanog i vazdušastog marshmallow-a, prelivenog najkvalitetnijom čokoladom. Svaki zalogaj pruža neodoljivu harmoniju teksture i ukusa. Ovo slatko zadovoljstvo, omiljeno među svim generacijama, savršeno je za deljenje sa porodicom ili prijateljima.
Kompanija Jaffa je sinonim za vrhunski kvalitet i dugogodišnju posvećenost stvaranju najukusnijih poslastica. Njihova predanost tradiciji i pažljiv izbor najfinijih sastojaka čini ih domaćim liderom u industriji slatkiša. Sa decenijama iskustva i strasti prema stvaranju neodoljivih ukusa, nastoje da svaki njihov proizvod bude savršen spoj tradicije i inovacije. Jaffa je uvek tu da obraduje vaša nepca i pruži nezaboravno iskustvo uživanja u njihovim slatkišima.
Ono što Munchmallow Family izdvaja od ostalih slatkiša je autentična receptura i pažljivo odabrani sastojci. Svaki delić se pažljivo priprema kako bi se postigla najbolja tekstura i ukus, dok se za preliv koristi samo najkvalitetnija čokolada. Ovaj proizvod je bez veštačkih boja i aroma, čineći ga savršenim izborom za sve koji traže zdraviju alternativu za svoj desert.

Additional information

Weight 0,21 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Munchmallow Family mekani penasti slatkiš prekriven čokoladom 210g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *