Rubin Vinjak 5 sa tonovima začina i meda odležao 5 godina 0.7l

2.490,00 рсд

SKU: 8600074210354 Category:

Description

Vinjak 5 se ističe tamno ćilibarnom bojom sa crvenkastim odsjajem. Miris je veoma kompleksan, sa prepoznatljivim tonovima vanile, suve šljive, kafe i začina, dok se završava blagim notama meda, karamela i sušenog voća. Preporučuje se konzumacija na sobnoj temperaturi, bilo kao aperitivno piće sa dodacima preprženih zrna kafe, badema, lešnika i indijskog oraha, ili nakon obroka, uz dobru cigaru i crnu čokoladu.
Rubin ima dugu tradiciju i kultni status u regionu. Vinarija poseduje 1.200 hektara vinograda raspoređenih na 19 lokacija širom Srbije. Vinjaci iz Rubinove ponude su sada široko prepoznati i voljeni u regionu, reflektujući posvećenost visokim standardima kvaliteta i pružajući nezaboravna iskustva svim ljubiteljima fine destilacije.
Vinjak 5 dolazi u elegantnoj ukrasnoj kutiji, što ga čini idealnim poklonom za svečane prilike. Izdvaja se izuzetnim kvalitetom i pažljivom pripremom. Njegova proizvodnja uključuje odabir visokokvalitetnih vinskih destilata sa specifičnim aromatskim kompleksom. Dozreva najmanje 5 godina u hrastovoj buradi, stvarajući tako bogatstvo ukusa i mirisa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rubin Vinjak 5 sa tonovima začina i meda odležao 5 godina 0.7l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *